Kumpulan Catatan dan Cerita Anda

Ngaganjel


Kacaritakeun aya hiji sobat ti budak nepi ka gede teu bisa pisah. Nu hiji lolong, nu hiji deui gempor. Mun indit-inditan pasti duanana indit, da puguh nu lolong bagian ngagandöng, anu gempor bagian petunjuk jalan.

Hiji mangsa harita liwat jembatan walungan:

LOLONG: “Sora aya nu mandinya?”

GEMPOR: “Heueuh.! Cik arek nanya eta nu mandi teh awewe apa lalaki?”

LOLONG: “Nya pasti awewe lah..!”

GEMPOR: “Ah siah lolong-lolong oge nyaho ka awewe mah..! Naha maneh nyaho eta awewe tandana naon?”

LOLONG: “Ah siah mah dasar bego..! Oneng..! Bin tolol! Pan eta tandana mah bobogaan maneh ngaganjel dina tonggong aing..!”

GEMPOR: “Aeh heueuh nya..! Dasar..! Teu kaop ningali anu….?

—————–

*) Posting dari Sdr. Ruutje Rajit Kye Van-od di D’WEUREUZ

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s