Kumpulan Catatan dan Cerita Anda

Tatarucingan Yuukk..


Intermezo we nya…….

Bebek naon nu leumpangna muter ke kiri tuluy?
Bebek dikonci stang

Kunaun Bebek goreng enak rasana?
Sabab aya ‘B’ na, coba mun euweuh na wani nga mam kitu?

Aya bebek 10 di kali 2 jadi braha?
8, pan 2 deui keur ulin di kali.

Hewan naun nu duduluran?
Katak beradik

Kunaum anak bangkong sok luluncatan?
Biasalah… ngaranage anak-anak. Keun we antep…

Hewan naun nu paling aneh?
Belalang kupu-kupu. Soalna siang makan nasi kalo malam minum susu

Hewan naun nu ngarana ngan 2 huruf?
U dan g

Naun cuba nu boga suku 6 tuluy bias hiber?
Tilu ekor manuk!

Kumaha carana meh anjing teu pipis di jok tukang?
Pindahkeunn ka jok hareup!

Boga dalapan suku tapi nu dipake ngan 4?
kuda nu ditumpakan ku 2an!

Saha nu sok jdi korban pemerasan?
Sapi perah

Kumaha cara ngabedakeun Zebra Jantan Jeung Betina
Zebra Jantan Hideung garis2 bodas, Zebra Betina bodas garis2 hideung. (pek tah lieur2!!)

Di gebug nungagebukna nu nyeri
Reungit nempel di irung!

Beurit ulang taun menta hadiahna naun?
Sapedah (bodo!! Nu ulang tauna panan nyanehna… jadi terserah atuh…)

Kumaha carana meh nyaho di jero kulkas aya beurit?
Tingali we, diluar kulkas aya sapedah teu…

Aya baraha jumlah suku munding?
Dalapan (8) : dua nu kiri, dua nu kanan, dua nu hareup, dua nu tukang

Hideung, bodas, beureum
Zebra di kerokan

Monyet naun nu buuk na panjang?
Monyet gondrong

Teka-teki Gajah

Binatang naun nu pas keur pilek paling menderita?
Gajah (bayangkeun we olangan)

Gajah naun nu belalainya pendek?
Gajah pesek

Naun persamaana gajah jeung tihang listrik?
Sama-sama teu bisa hiber

Kumaha carana 5 ekor gajah naek sedan?
2 di Hareup 3 di Tukang

Teka-teki Ikan

Lauk naun nu matana loba?
Lauk teri sa kilo

Lauk naun nu paling ripuh?
Lauk nu teu bias ngojay

Lauk naun nu teu bias ngojay?
Lauk bloon !!

———————–

posting sdri. -Asri Dhean Prameswari- dalam inbox D’WEUREUZ

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s